DJ100 2019 gezocht

De zoektocht van 2019 is van start

De zoektocht naar de Duurzame Jonge 100 van 2019 is begonnen! Ook dit jaar kan jij jezelf en anderen weer opgeven. Samen laten we zien dat duurzaamheid mogelijk is!
 

Geef jezelf op

Ben jij een jonge ondernemer, young professional of student die bezig is met duurzaamheid en 32 jaar of jonger? Deel dan jouw verhaal met ons door jezelf op te geven vóór 26 april via dj100.nl. Samen laten we zien dat duurzaamheid mogelijk is. Als DJ100’er word je onderdeel van een actief netwerk met een kickstart aan mogelijkheden om jouw verhaal verder onder de aandacht te brengen.
 


Tip ons over anderen

Ken je anderen die volop bezig zijn met duurzaamheid en een plekje in de lijst van 2019 verdienen, maar die zelf te verlegen of bescheiden zijn om zich op te geven?
Geen probleem, tip ons over hen, en wij nemen contact met ze op.
 


Vakjury

Een vakjury kiest uit alle aanmeldingen de 100 meest inspirerende jonge koplopers. De jury bestaat uit tien spraakmakende personen op het gebied van duurzaamheid, waarbij een verdeling is gemaakt van jong en ervaren talent, met dit jaar o.a. Marjan Minnesma (directeur Urgenda), Bas van Abel (oprichter Fairphone), Jessie Kroon (oprichter A new zero) en Geanne van Arkel (MVO manager Interface). We stellen de vakjury graag aan je voor!
 
 
Al een keer in de lijst gestaan? Geen probleem, de jury kiest elk jaar weer de meest inspirerende personen van dat jaar.