Wibe Smulders

IMG_4841

Wibe Smulders is 27 jaar oud en Co-owner

Thema

Verduurzamen van het bedrijfsleven (MVO)

Initiatief

Met Happy Tosti willen wij voor iedereen met een arbeidsbeperking een waardevolle en leuke werkplek creëren. Wij maken de lekkerste tosti’s ter wereld door te focussen op de kwaliteit van product en service waardoor onze gasten terug blijven komen. Door de commerciële horeca-aanpak te combineren met de sociale betrokkenheid verovert Happy Tosti heel de wereld! Samen met Sam & Jasper heb ik dit concept beschikbaar gemaakt als Franchise formule, om zo snel te kunnen groeien om onze droom werkelijkheid te maken!

Doel

Met het hele team van Happy Tosti hebben wij de afgelopen 2 jaar meer dan 35 arbeidsplekken gecreëerd voor mensen met een arbeidsbeperking. Wij hebben op dit moment 3 vestigingen van ons mooie concept. In Hoofddorp. Den Haag & Leiden kunnen onze gasten al genieten van heerlijke tosti's. Op dit moment rollen wij Happy Tosti uit als franchiseformule en willen wij er voor zorgen dat heel Nederland een beetje meer HAPPY wordt. Ons doel is dan ook om de komende 5 jaar minimaal 500 nieuwe arbeidsplekken te creëren voor mensen met een beperking!

Actief bij

Happy Tosti Franchise

Rol binnen initiatief

Zelf ben ik sinds begin 2016 actief bij de formule en ben ik intensief betrokken geweest bij het openen van vestiging Hoofddorp & Leiden. Sinds 1 januari 2017 besteed ik 100% van mijn tijd aan het opstarten van de franchise formule. Omdat wij geloven dat er veel mensen zijn die opzoek zijn naar een manier om sociaal & commercieel te ondernemen en wij dus via deze systematiek het meeste impact kunnen maken op een Happy Nederland!

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

http://www.happytosti.nl