SustainableMotion DJ100 2018 lancering 011 voor social

Voucher DJ100 @ Circl

Met jouw dromen, lef en ondernemersdrive als DJ100’er ben je onmisbaar in de transitie naar een nieuwe economie. Wij zijn als Circl supertrots om partner te zijn van de nieuwe lichting changemakers van de toekomst. We willen je dan ook graag ondersteunen in je duurzame reis. Dit doen we door ons circulaire clubhuis met je te delen.
 
Wil je andere locatie voor je pitch aan investeerders, je collega’s meenemen op inspiratietour of zoek je een ruimte voor een sessie met een grote groep? Wij bieden jou als DJ100’er eenmalig een event-arrangement aan in Circl. Je kunt gratis gebruik maken van een ruimte naar keuze (voor maximaal 50 personen, 4 uur), inclusief koffie, thee en water. Neem contact op met  Niina Pussinen of Rose-Ann Lum Chou over je idee en de beschikbaarheid.
 
En heb je dan een moderator of training nodig tijdens de sessie die je gratis bij Circl mag organiseren? Dagvoorzitter Erwin van Aken biedt aan één van de DJ100’ers, die gebruik maakt van de voucher van Circl, aan om tijdens de bijeenkomst te modereren of trainen.
Interesse? Mail de datum en jouw idee voor jouw bijeenkomst bij Circl vóór 31 augustus naar info@dj100.nl om kans te maken!
 
Circl organiseert regelmatig programma’s om bewustwording te creëren, de versnelling naar de circulaire economie te realiseren en consumenten te activeren. Heb je hier ideeën over of wil je een evenement met ons co-creëren? We gaan graag met je in gesprek.
 

 
Groet,
Het Circl-team