Voetjes van de vloer

Vrijdagavond 15 november is het eindelijk zo ver! Een moment waar we al maanden naar toe aan het leven zijn. Dubbele gevoelens: het eindpunt van deze DJ100 zoektocht, maar tevens ook de doorstart naar een netwerk van duurzaam betrokken jonge mensen in Nederland. ‘s Ochtends staan de 100 DJ100 mensen al online op onze site én in NRC.next. ‘s Avonds willen we graag stilstaan bij het succes van de zoektocht met een spetterend event in Studio K.

 

Aanstaande vrijdag ontvangt dagvoorzitter Rutger Bregman – ‘Groene groei bestaat niet.’ – de 100 duurzame koplopers en 100 duurzaamheidsprominenten uit de oudere generaties. Met een keynote speech van Eva Gladek (Metabolic), een panel discussie met Thijl Klerkx (bezorgdienst van biologische producten in Amsterdam), Roeland Lelieveld (Africa Wood Grow) en Paulette van Ommen (Ernst &Young) trappen we de avond af. Als klap op de vuurpijl zal Marjan Minnesma, zelf drie keer nummer 1 in de Duurzame Trouw 100, de DJ100 vervolgens officieel lanceren.
 

Onder het genot van een (uitdagend) hapje en drankje gaan alle genodigden met elkaar in gesprek over hoe zij hun gezamenlijke duurzaamheidsambities kunnen gaan versnellen, om vervolgens met de voetjes van de vloer de enorme potentie van de jonge generatie in Nederland te vieren. De avond is vanaf 20.00u te volgen via een livestream verbinding op deze site en op Twitter via @dj100tweets en hashtag #dj100.

 

Foto: Metronieuws