Vandaag: lancering DJ100 van 2014!

Vandaag is de lancering van de Duurzame Jonge 100 van 2014, hier en in dagblad Metro kun je daar alles over lezen. DJ100 is dé lijst met de 100 meest innovatieve en inspirerende jonge koplopers op het gebied van duurzaamheid in Nederland. Een generatie van jonge koplopers laat zien hoe het anders kan en komt met concrete oplossingen. De initiatieven uit de lijst zijn vooruitstrevend en veelal baanbrekend.
 
Wat betekent het voor jonge ondernemers om in de DJ100 lijst terecht te komen? Natascha Kooiman, oprichter van duurzame food-startup Smaackmakers is een van de jonge koplopers uit de lijst van dit jaar: ‘Met de DJ100 bewijzen we dat verduurzaming absoluut mogelijk is. Samen komen we verder, als een beweging van jonge mensen die niet meer te stoppen is.’ En ook Boj van den Berg, Urban Greener, benadrukt de kracht van het samen werken: ‘Yes! Wat een erkenning voor de eerste stappen die nu zijn gezet met de eerste lichting Urban Greeners! En wat een prachtig podium om andere jonge duurzame ondernemers uit te dagen voor de kansen die er nu al zijn!’
 

 
Vanavond viert de DJ100 de wederom geslaagde zoektocht tijdens ‘DJ100: Join the future’ in Pakhuis de Zwijger. Iedereen is welkom, aanmelden is gratis en kan op de website van Pakhuis de Zwijger.