photo-1456271721535-b7bfe526b4c6

Vanavond: bekendmaking DJ100 op FabCity!

Na een intensieve zoektocht, tweehonderd nominaties, onafhankelijke jurybeoordelingen en een pittige selectie is het dan zover: de honderd duurzaamste jonge koplopers van Nederland worden vanavond op FabCity bekendgemaakt! 

Tijdens het (besloten) bekendmakingsevenement zullen de aanwezige DJ100’ers, genomineerden en partners van Duurzaam Doen direct de mogelijkheid krijgen om met elkaar kennis te maken en te kijken hoe zij samen hun impact kunnen vergroten. Ook zullen Duurzaam Doen, OneWorld en Dutch laten zien hoe zij als DJ100-partner actief kunnen bijdragen aan het verbinden van de initiatieven en het uitbreiden van mogelijkheden.

Meer dan een lijst

Uit honderden aanmeldingen heeft de jury een selectie gemaakt. Een plek in de lijst biedt de jonge generatie een podium en een actief netwerk om de positieve impact te vergroten. Samen maken de honderd koplopers een statement: de nieuwe generatie maakt nu al verschil en verdient meer aandacht! Naast een plek in de lijst zullen zij tijdens Duurzaam Doen cafés en netwerkdagen in contact komen met elkaar, bedrijven en de overheid om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.