lancering

Uitnodiging: lancering 7 juni – DJ100 van 2018 @ Circl

Uitnodiging – Op donderdag 7 juni vindt de feestelijke lancering van de Duurzame Jonge 100 van 2018 plaats bij Circl in Amsterdam en daar kan jij bij zijn! De DJ100 is een lijst van 100 jonge ondernemers, young professionals en studenten die laten zien dat duurzaamheid mogelijk is! Ze experimenteren met radicale innovaties, nieuwe businessmodellen of een duurzame levensstijl en maken daarmee maatschappelijke impact. Het interactieve lanceringsevent is een unieke kans om geïnspireerd te worden en het gesprek aan te gaan met dé duurzaamste jonge koplopers van Nederland!

 

Laat je inspireren tijdens de DJ100 Experience waar genomineerden jou hun duurzame activiteiten laten zien en beleven. Voorafgaand aan de feestelijke lancering vertellen vier genomineerden hun verhaal over hoe zij duurzaamheid mogelijk maken. Tijdens de netwerkborrel op de Rooftopbar is er volop gelegenheid om met de duurzame koplopers in gesprek te gaan en te zien hoe jullie elkaar kunnen versterken!
 
Programma lancering – donderdag 7 juni @ Circl, Amsterdam

19:00 – 20:00 uur            Inloop met DJ100 Experience

20:00 – 21:15 uur            Interactieve kennismaking met aanwezigen
                                                  Elkaar versterken: hoe kun je samen nog meer impact maken?
                                                  Feestelijke lancering van DJ100
 
21:15 – 22:00 uur            Netwerkborrel op Rooftopbar
 
Locatie
De lancering vindt plaats bij Circl, het circulaire paviljoen van ABN AMRO. In een paar minuten loop je van station Amsterdam Zuid naar Circl. Toch met de auto? Er zijn meerdere parkeermogelijkheden in de buurt.
 
Vooraanmelden kon tot uiterlijk dinsdag 5 juni. Aanmelden op de dag zelf is nog mogelijk. Kom op tijd!