Trouw2juli

Trouw: “Groen, jong en toonaangevend: de Duurzame Jonge 100”

Op de ochtend van de lancering van de Duurzame Jonge 100 staan we met een mooi artikel in de Trouw: “Van eigen ondernemingen tot posities bij de VN: Nederlandse jongeren die zich bezighouden met duurzaamheid zitten bepaald niet stil. Een lijst van honderd van deze jongeren, de Duurzame Jonge 100, wordt donderdag voor de zevende keer gepresenteerd”. Lees het hele artikel hier.

 

Benieuwd naar wie er dit jaar in de DJ100 staan? Meer weten over de jonge toppers en hun duurzame initiatieven, of benieuwd hoe het er achter de schermen van deze verkiezing aan toe gaat? Kijk dan vanavond mee.

 

Programma

19:25 𝘉𝘦𝘩𝘪𝘯𝘥 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘤𝘦𝘯𝘦𝘴: reporter Cees neemt je mee door Circl en geeft een inkijkje bij de organisatie van de Duurzame Jonge 100 (met 360° camera). Kijk mee via YouTube.

20:00 Hoofdprogramma: Lancering Duurzame Jonge 100.
De 100 mensen in de lijst leren elkaar vanavond voor het eerst kennen, en gaan direct aan de slag om elkaar verder te helpen! Kijk mee via: Facebook.

21:15 𝘉𝘦𝘩𝘪𝘯𝘥 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘤𝘦𝘯𝘦𝘴: ga samen met reporter Cees langs bij de DJ100 Experience, waar 4 van de 100 duurzame, jonge koplopers laten zien wat zij doen om de wereld een duurzamere plek te maken.
(met 360° camera). Kijk mee via YouTube.

Meld je aan voor het Facebookevent om op de hoogte te blijven: Lancering Duurzame Jonge 100 van 2020