Teun Meulepas

teun-meulepas

Teun Meulepas is 31 jaar oud en Projectleider & Co-Founder

Thema

Verduurzamen van het bedrijfsleven (MVO)

Initiatief

Teun is projectleider Energie bij de provincie Noord-Brabant en zette daarnaast Building Bridges op. Een organisatie waarmee hij het gat tussen beleidsmakers en jongeren wilt dichten.

Doel

Voor Global Goals van de VN fietste Teun van Amsterdam naar Kaapstad om onderweg jongeren te ontmoeten en uit te zoeken wat zij nodig hebben. De ervaringen onderweg zet hij weer in voor zijn werk bij de provincie. Daarnaast heeft het project van Buidling Brigdes 15 miljoen mensen online bereikt en werd het project besproken in de UN Security Council.

Actief bij

Provincie Noord-Brabant & Building Bridges

Rol binnen initiatief

Als projectleider Energie bij de provincie Noord-Brabant is hij bezig hoe de regio de nieuwste technologie voor zonnepanelen kan ontwikkelen ontwikkelen. Teun weet anderen te verbinden en die de lessen uit het ene vraagstuk weet toe te passen op een ander vraagstuk.
Bij Building Bridges weet Teun de juiste vragen te stellen op het juiste moment om het team aan te moedigen en sterkere verbindingen te bouwen. Teun is verantwoordelijk voor partnerships, fondsenwerving en het organiseren van events.

Vanuit welke rol

Young professional

Website

http://www.buildingbridges.nu