Sybren Bosch

Copper8-Lage-Resolutie-62

Sybren Bosch is 28 jaar oud en Consultant

Thema

Duurzame consumptie en productie

Initiatief

Sybren is een enorme aanjager van de circulaire economie. Hij is als consultant verbonden aan Copper8 waar hij elke dag werkt aan impactvolle projecten. Afgelopen jaar heeft hij uit zijn passie samen met Metabolic een onderzoekstraject geïnitieerd waarin gekeken werd naar de impact van de energietransitie op zeldzame aardmetalen. Het rapport heeft dit onderwerp op de agenda gezet binnen Nederland (o.a. Pakhuis de Zwijger, Springtij) maar ook bij de Klimaattop in Katowice. Tot slot is hij ook junior raadslid bij de Raad voor Leefomgeving en Milieu.

Doel

De afgelopen jaren is Sybren betrokken geweest bij een aantal mooie, impactvolle projecten. Afgelopen jaar heeft hij uit zijn passie samen met Metabolic een onderzoekstraject geïnitieerd waarin gekeken werd naar de impact van de energietransitie op zeldzame aardmetalen. Het rapport heeft dit onderwerp op de agenda gezet binnen Nederland (o.a. Pakhuis de Zwijger, Springtij) maar ook bij de Klimaattop in Katowice. Ook heeft hij de Circulair Inkopen Academy mede helpen vormgeven, die nu voor het 3e jaar publieke inkopers opleidt op het vlak van circulair inkopen. Binnenkort kunnen Amsterdammers daarnaast genieten van hun koffie en lunch in het circulaire café 'de Vondeltuin', mede dankzij de moeite van Sybren.

Actief bij

Copper8

Rol binnen initiatief

Sybren werkt elke dag vol passie aan het verbeteren van de wereld. Of het nou gaat om het agenderen van onderwerpen die er toe doen middels onderzoekstrajecten of binnen de Rli; het schrijven van veelgelezen blogs/columns of middels zijn adviestrajecten. Sybren heeft een aanstekelijk enthousiasme, die mensen laat geloven in een andere wereld waarin duurzame normen leidend zijn.

Vanuit welke rol

Young professional

Website

https://www.copper8.com/