Suze van der Lijke

Suze-van-der-Lijke-JPEG

Suze van der Lijke is 32 jaar oud en Mede-oprichter

Thema

Duurzame consumptie en productie

Initiatief

Ik ben mede-oprichter van Green Marketers, waarmee we duurzame initiatieven helpen met hun marketing.

We proberen hierin zoveel mogelijk de organisatie te ontzorgen wat betreft marketing. Want voor veel organisaties is marketing een lastig vraagstuk waar ze geen tijd voor hebben, maar juist wel iets mee moeten. Wij zijn dus hun marketingmedewerker.

Wij bedenken de marketingstrategie en zorgen ervoor dat hij ook wordt uitgevoerd.

We hebben veel kennis van online dus optimaliseren en bouwen vaak websites. Vervolgens verzinnen we manieren om mensen naar de website te krijgen.

Omdat er bij de organisaties waar wij voor werken vaak het duurzame voorop gaat, is er niet altijd een groot budget voor marketing. Dat is een uitdaging op zich. We proberen heel resultaatgericht te werken, werken met wat er al is en schrijven kennisartikelen zodat organisaties het ook zelf kunnen doen. Soms kunnen we werken op no-cure no-pay basis. Dat geeft vaak veel vertrouwen.

Door onze marketing kennis en expertise op deze manier in te zetten proberen wij de de groene beweging verder aan te jagen. Het is onze missie het voor consumenten makkelijk te maken om voor duurzaam te kiezen.

Samengevat zou je kunnen zeggen dat we deze diensten leveren:
- Marketing advies geven
- Websites (door)ontwikkelen
- Copywriting

Doel

Een mooi overzicht van wat we hebben gedaan vorig jaar:

https://green-marketers.com/blog/onze-groene-resultaten-van-2019-op-een-rijtje/

- 100+ leden geworven voor zelfoogsttuinen.
- Een event gepromoot waarbij we 42 kilo zwerfafval hebben opgehaald.
- Marketing (voornamelijk websiteontwikkeling) voor leverancier van alternatief voor diesel generatoren bij oa. festivals en bouwplaatsen. www.greener.nl
- Strategisch marketingadvies geformuleerd voor Energiecoöperatie duurzaam Assen. Uitvoering wordt nu ook gedaan door ons.
- Strategisch marketingadvies gegeven aan bestuur Ecodorpennetwerk Nederland (bestuurslid Monique Wijn is #38 in de duurzame top 100 2019)
- Website-optimalisaties uitgevoerd voor Roeach (ontwerp, advies en workhops voor eetbare tuinen) waardoor meer mensen geholpen worden bij het ontwikkelen van een eetbare tuin.

Actief bij

Green Marketers

Rol binnen initiatief

Ik ben mede-oprichter en hou me dagelijks bezig met de ontwikkeling van Green Marketers door duurzame initiatieven te helpen bij hun marketing.

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

https://www.green-marketers.com