Steven Vreugdenhil

Foto-Steven-DJ100

Steven Vreugdenhil is 25 jaar oud en Founder

Thema

Sociale innovatie

Initiatief

Steven is medeoprichter van/leidt twee start-ups: VanDeBouwplaats en SportSchool010.

VanDeBouwplaats maakt designproducten vanuit afval van bouwplaatsen. De designproducten worden gemaakt door mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Sportschool 010 geeft bijles en huiswerkbegeleiding in combinatie met sport aan meer dan 30 kinderen uit Rotterdam Noord en West. Samen met zijn zwager heeft Steven de droom om kinderen en jongeren van laag- en hoogopgeleide ouders dezelfde kansen te geven in het onderwijs. Dit alles doen zij op een actieve manier (door sport en spel) en zij willen dit bereikbaar maken voor iedereen, met en zonder de benodigde financiële middelen! Binnenkort zal SportSchool 010 opgaan in Stichting Actief Leren om kinderen en jongeren nog beter te kunnen helpen!

Doel

Het verkleinen van de afvalberg, mensen een mogelijkheid geven om hun talent te ontdekken en jongeren vertellen over hun cruciale rol binnen onze economie!

Gelijke kansen creëren voor alle (Rotterdamse) kinderen/jongeren in het onderwijs en hen op een actiever manier plezier laten hebben in het leren!

Actief bij

VanDeBouwplaats SportSchool 010/Stichting Actief Leren

Rol binnen initiatief

Founder

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

https://www.vandebouwplaats.nl/ https://www.sportschool010.nl https://www.stichtingactiefleren.nl