X

Ben of ken jij iemand die bezig is met duurzaamheid en 32 jaar of jonger is?

Laat ons dan weten waar jijzelf of die ander mee bezig is. Samen laten we zien dat duurzaamheid mogelijk is!
 
geef op & tip ons

Seren Dalkiran

10383106_10152492191684273_4019759418160142036_n

Seren Dalkiran is 32 jaar oud en Founder Millennial Leadership Lab (MLL) & Co-founder Synergized Earth Network (SEN)

Thema

Sociale innovatie

Initiatief

Ik ben een ‘lifelonglearner’ en actief op vele gebieden om een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan maatschappelijke vraagstukken waarmee we kampen in de 21ste eeuw. Mijn focus ligt op het overbruggen van theorie en praktijk en wetenschap, maatschappij en ondernemerschap en in mijn zoektocht naar een vorm van leiderschap die het genereren van mogelijke oplossingen voor mondiale vraagstukken waarmee we wereldwijd kampen mogelijk maakt. In dit kader ben ik gepromoveerd op de eerste wetenschappelijke Ph.D. studie over leiderschap in de Millennial generatie in 117 landen die ik zelf heb gecreërd. Ik ben de oprichter van het Millennial Leadership Lab (MLL) een data-gedreven kennis platform die bedrijven, universiteiten en organisaties consulteert over de toekomstige arbeidsmarkt in de tijd van digitalisering. Tevens ben ik de initiator en mede-oprichter van het Synergized Earth Network (SEN) een wereldwijd waarden-gedreven netwerk die generaties leiders samenbrengt om oplossingen te genereren voor maatschappelijke en duurzaamheidsvraagstukken.

Doel

Als initiator en mede-oprichtster heb ik de visie, strategie en algehele inhoud (SEN leiderschapstraining, filosofie en pedagogie) ontwikkelt die we dmv verschillende leiderschaps-retreats en summits wereldwijd hebben gegeven. Ik heb een database van 4500 Millennial leiders en young professionals vanuit mijn veldwerk in 28 landen en 6 continenten opgebouwd en op basis daarvan de eerste wetenschappelijke Ph.D. studie in 117 landen kunnen pionieren over Millennial leiderschap in 117 landen op de University of Notre Dame Australia, Universiteit Utrecht, Varna University of Management met de ondersteuning van de eminente Professor Geert Hofstede en vele stakeholders zoals Kantar TNS en 'youth leadership networks' wereldwijd. Als oprichter van het Millennial Leadership Lab (MLL) heb ik Fortune 500 bedrijven geconsulteerd over de leerbehoeftes van Millennials en de toekomst van de arbeidsmarkt in de tijd van digitalisering en de intergenerationele kloof geprobeerd te dichten door young professionals, middle-management en senior-executive management bij elkaar te brengen en een leiderschapsprogramma ontwikkelt voor Masterstudenten op prominente universiteiten die is geaccrediteerd.

Actief bij

Millennial Leadership Lab (MLL) & Synergized Earth Network (SEN)

Rol binnen initiatief

Ik ben de oprichter van het Millennial Leadership Lab (MLL) en consulteer Fortune 500 bedrijven, universiteiten en organisaties en geef leiderschapstrainingen, workshops en keynotes door young professionals, middle-management en senior executive management samen te brengen. Ik ben de initiator en mede-oprichtster van Synergized Earth Network (SEN). Ik heb de visie, strategie en hoofdcontouren voor de plannen en activiteiten van het netwerk ontwikkeld, waarbij ik hoofdverantwoordelijke ben voor de inhoudsontwikkeling vanuit mijn praktijkervaringen en vele 'youth leadership networks' wereldwijd. Daarnaast heb ik de SEN leiderschapstraining, curriculum, pedagogie en de toolkits voor SEN ontwikkeld en ben verantwoordelijk voor de ontwikkeling en verdere uitbreiding van het netwerk.

Vanuit welke rol

Young professional

Website

http://www.millennialleadershiplab.com