Romy Barendse

RBP_8576

Romy Barendse is 28 jaar oud en (Co)-Founder en eigenaar

Thema

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Initiatief

Een activiteit kan bijvoorbeeld een startup, project of een beweging zijn. Als het maar duurzame impact heeft gehad.

Ik ben founder van de communication KTCHN (2017); een communicatiebureau dat zich expliciet richt op ondernemers en MKB'ers in de groene sector (duurzaamheid en gezondheid) en hen begeleidt en coacht in hun strategie en communicatie, zodat bedrijven met positieve impact kunnen groeien. Vanaf juni gaat dit bedrijf verder onder mijn eigen naam met de focus op bewust ondernemen.

Sinds vorig jaar ben ik bezig met het opzetten van House of Essence; een holistisch centrum in een duurzaam pand in Den Haag. Een plek waar mensen kunnen re-connecten met zichzelf, om vanuit daar bewustere keuzes te maken voor henzelf en voor onze aarde. Denk hierbij aan een activiteitenrooster met o.a. inspirerende talks/workshops over De Verborgen Impact, een zero waste lifestyle etc.

Daarnaast run ik sinds 2018 samen met twee andere vrouwen The Next Normal: een netwerk voor duurzame ondernemers om krachten te kunnen bundelen en op die manier onze positieve impact te vergroten. We organiseren iedere maand een Sustainaborrel i.s.m. Instock, waarbij we meteen voedsel redden!

Doel

In de afgelopen paar jaar heb ik tientallen ondernemers en bedrijven mogen begeleiden in hun groei om zo hun positieve impact te kunnen vergroten en op een bewuste manier te ondernemen.

House of Essence wordt begin juni online gelanceerd met o.a. een podcast waarin duurzaamheid een centrale plek inneemt, maar vanuit een andere hoek dan mensen gewend zijn. We hebben inmiddels al een community van meer dan 100 mensen.

Daarnaast groeit The Next Normal nog iedere dag met duurzame ondernemers en hebben we inmiddels een netwerk van bijna 400 leden.

Actief bij

communication KTCHN, House of Essence & The Next Normal

Rol binnen initiatief

Ik ben founder en eigenaar van de communication KTCHN (vanaf juni ga ik verder onder mijn eigen naam: Romy Barendse) & House of Essence en co-founder van The Next Normal.

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

https://romybarendse.nl/