Oproep jonge juryleden DJ100 verkiezing 2014

Geen verkiezing zonder jury! Zit jij dit jaar samen met jonge en oude duurzaamheidsprominenten in de DJ100 jury? De DJ100 jury zal ook dit jaar weer bestaan uit 5 jonge en niet-zo-jonge duurzame koplopers. Heb jij afgelopen jaar in de DJ100 van 2013 gestaan? Heb je graag iets te zeggen over de nieuwe nominaties voor Duurzame Jonge 100 2014? Meld je dan aan als jurylid!
 
Komende september gaat de nieuwe DJ100 nominatie ronde van start – heb jij een eigen mening, ongeveer een halve dag de tijd om nominaties te beoordelen én ben je bereid tussen september en november als ambassadeur van de DJ100 te fungeren? Stuur ons een e-mail (info@dj100.nl) met daarin je motivatie en redenen om in de leukste jonge duurzame jury van Nederland te willen zitten (max 300 woorden).
 
Volgens 2013-jurylid Saskia Verbunt is het jureren een bijzondere ervaring: “Ik kreeg zoveel energie van het jureren. Geweldig om de verschillende initiatieven en motivaties te lezen. Al die jonge mensen die wereldproblemen aanpakken en met vernieuwende ideeën komen: heel inspirerend! Deze jonge talenten met relatief weinig middelen zijn een motivatie voor velen om ook in actie te komen.”