X

Ben of ken jij iemand die bezig is met duurzaamheid en 32 jaar of jonger is?

Laat ons dan weten waar jijzelf of die ander mee bezig is. Samen laten we zien dat duurzaamheid mogelijk is!
 
geef op & tip ons

Nupur Kohli

nupur1

Nupur Kohli is 28 jaar oud en Jeugdarts, Adviseur gezondheidszorg, Onderzoeker, Auteur, Spreker

Thema

Bewustwording en educatie

Initiatief

Nupur is adviseur voor de gezondheidszorg, naast voor een betere publieke gezondheid,ook hoe we de zorg duurzamer kunnen maken. Onder de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN van september 2015, is er een gewijd aan gezondheid, waaronder de mentale fitheid en gezondheidswerkers issues.Ze heeft jaren onderzoek gedaan naar mentale fitheid door minder stress en stress en productiviteit. Haar doel is om stress te reduceren in bedrijven en de maatschappij, welke ook een invloed heeft op besluitvorming, productiviteit en rendement. Ze is auteur van het boek ‘Chill! How to survive stress and improve personal and professional productivity. Symptoms and solutions to chronic pressure’.
Ze is ambassadeur van de Sustainable Healthcare Challenge stichting. De sustainable healtcare challenge zet zich in voor een wereld waarin duurzame gezondheidszorg voor iedereen toegankelijk is.Via de sustainable healthcare challenge inspireert, stimuleer en faciliteert Nupur jong ondernemerschap in de zorg voor een duurzame en innovatieve gezondheidszorg.
Ze is een internationaal erkend spreker. Om haar diepe kennis van mentale fitheid wereldwijd te delen heeft ze over het onderwerp mentale fitheid, stress en productiviteit, maar ook over de toekomst van de gezondheidszorg, wereldwijd meer dan 90 speeches gegeven in recente jaren. Ze is de winnaar van de TEDx award Delft in 2012. In 2016 gaf ze haar tweede TEDx talk op Nyenrode Business Universiteit.
(NB: Goede verise - ging iets mis met vorige)

Doel

Voor haar werk als spreker, haar werk voor de gezondheidszorg en als adviseur heeft ze al vele prijzen mogen winnen. Nupur is de Winnaar van de meest inspirerende vrouw van Nederland, de VIVA400 Award, 2016 (Knappe Koppen) en een van de meest inspirerende vrouwen in de Technology, Nederland 2017, door Inspiring50 Europe. Ze werd geëerd door de minister voor Wetenschap en Educatie voor haar werk voor Gendergelijkheid. In India ontving ze de 100 meest impactvolle leiders in de gezondheidszorg accolade op het World Health Congress Mumbai 2018. Ze is een lid van de ledenraad, het bestuurlijk orgaan, van de Landelijke Artsen in Dienstverband van het KNMG en een Global Shaper van het World Economic Forum. Harvard Business School heeft Nupur gequote in hun promotionele bulletins.
Ook werd ze geëerd door de minister van gezondheid van Dubai en directeur generaal van de Dubai Health Autoriteit zijne excellentie Humaid Al Qutami, bij de Middle East Healthcare Leadership Awards.
Ze verscheen wereldwijd in 60 verschillende kranten, magazines, TV programma’s, Radio programma’s en online media, 41 in Nederland, 7 in de V.S., 1 in het V.K. (BBC) en 11 in India.

Actief bij

Founder: www.drnupurkohli.com/

Rol binnen initiatief

Nupur heft dit initiatief opgestart om haar diepe kennis van mentale fitness, stress en productiviteit wereldwijd met mensen te delen. Haar werk als auteur van een boek over stress en productiviteit met voorwoord van Europees parlementariër en “co-chair of working group health in the European Parliament, Voormalige premier van Slovania en Bhutan, internationaal erkend spreker om stress en productiviteit ter voorkomen van burn-out aan te pakken en stress een kracht te maken in plaats van een zwakheid onder entrepreneurs, young professionals en gewone werknemers on verschillende beroepsgroepen typeert Nupur. Hierbij speelt duurzaamheid van de werknemers een grote rol. Hiernaast haar werk als adviseur om de gezondheidszorg duurzamer te maken en hier meer awareness voor te creëren.

Vanuit welke rol

Young professional

Website

http://www.drnupurkohli.com/