Jouw ticket naar de Nudge Global Leadership Challenge

De Nudge Leadership Challenge gaat wereldwijd! Al een aantal jaar organiseert Nudge met veel succes in Nederland de Nudge Leadership Challenge voor young professionals. Nu gaat deze wedstrijd internationaal met de Nudge Global Leadership Challenge. Nudge, partner van de DJ100, stelt één plek beschikbaar aan iemand van de Duurzame Jonge 100 lijst.
 

In deze wereldwijde versie van de Leadership Challenge gaat Nudge op zoek naar 60 jonge ambitieuze professionals uit 30 landen die zich willen bekwamen in leiderschap en duurzaamheid. Het programma van de Challenge biedt jonge professionals unieke internationale topsprekers, een ontwikkeltraject met wedstrijdelement, een pressurecooker en de start van uniek nieuw netwerk.
 

Alle winaars van de Duurzame Jonge 100 hebben inmiddels bericht gehad over de Nudge Global Leadership Challenge met informatie hoe zij kunnen deelnemen aan deze bijzondere, internationale competitie.
 

We zijn erg benieuwd wie van de DJ100 volgend jaar Nederland gaat vertegenwoordigen. Begin januari 2014 laat Nudge weten wie de winnaar is.