02019112-DJ100-Social-Post-linkedin-facdbook_V3

Nog 10 dagen om je op te geven!

16 april 2019 – Laat jij zien dat duurzaamheid mogelijk is én ben je 32 jaar of jonger? Geef jezelf of iemand anders uiterlijk 26 april op voor de Duurzame Jonge 100.

 

De Duurzame Jonge 100 geeft een overzicht van jonge ondernemers, young professionals en studenten die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. Elk jaar kan iedereen tot en met 32 jaar zichzelf of anderen opgeven en zal een 10 koppige jury de 100 meest inspirerende jonge koplopers uitkiezen.

 

Geef jezelf op

Ben jij een jonge ondernemer, young professional of student die bezig is met duurzaamheid en 32 jaar of jonger? Deel dan jouw verhaal met ons door jezelf op uiterlijk 26 april op te geven. Samen laten we zien dat duurzaamheid mogelijk is. Als DJ100’er word je onderdeel van een actief netwerk met een kickstart aan mogelijkheden om jouw verhaal verder onder de aandacht te brengen.

 


Tip ons over anderen

Ken je anderen die volop bezig zijn met duurzaamheid en een plekje in de lijst van 2019 verdienen, maar die zelf te verlegen of bescheiden zijn om zich op te geven?
Geen probleem, tip ons over hen, en wij nemen contact met ze op.

 

 

Al een keer in de lijst gestaan? Geen probleem, de jury kiest elk jaar weer de meest inspirerende personen van dat jaar.