Nikki Pommer

iui1

Nikki Pommer is 21 jaar oud en Schrijver, spreker en creatief ondernemer

Thema

Bewustwording en educatie

Initiatief

In augustus 2018 gaf ik mijn eerste boek 'De wijze lessen van een twintiger' uit. In dit boek schrijf ik over achttien levenslessen die ik leerde tijdens mijn persoonlijke bewustwordingsproces dat ik onderging, nadat ik een burn-out kreeg. In plaats van een traject in de reguliere zorg te volgen, besloot ik mij volledig te wijden aan boeken, cursussen en persoonlijke mentors op het gebied van persoonlijke groei. Onderwerpen die in mijn boek veelvuldig aan bod komen zijn dus persoonlijke groei, minimalisme en het omgaan met prestatiedruk.

Door de uitgave van mijn boek ben ik ook mijn eigen bedrijf Say Nik gestart. Met Say Nik vind je al mijn creatieve projecten die in het teken staan van een betere wereld onder één naam. Het volgende project waar ik mij nu op focus is de lancering van mijn persoonlijke lifestyleblog nikkipommer.nl Ook hier zal ik voornamelijk bloggen over persoonlijke groei, sociale duurzaamheid, betekenisvolle communicatie, bewust ondernemerschap en veganisme.

Daarnaast ben ik regelmatig te vinden voor de klas of andere groepen als spreker of peer educator om (met jongeren) te spreken mijn eigen verhaal en wat ik daarvan heb geleerd. Dit doe ik vanuit verschillende invalshoeken met als voornaamste doel persoonlijke en talentontwikkeling te stimuleren, meer inzichten te geven over burn-outs en hoe je hiermee om kan gaan en help ik jongeren met het maken van een duurzame studiekeuze die aansluit bij wat zij écht willen.

Doel

De uitgave van mijn boek is voor mij natuurlijk een persoonlijke mijlpaal, net zoals de officiële start van mijn bedrijf. Daarnaast is mijn uitverkiezing voor de Jonge 100 van 2018 in de categorie Visionairs iets waar ik onwijs trots op ben en daarmee ook het winnen van de Different is Better-award: voor jongeren die vooruitstreven en niet stoppen tot de wereld een stukje beter is.

In 2016 werd ik bekroond tot ZomerOndernemer van Breda, die prijs won ik vanwege mijn ontwikkeling als persoon en ondernemer. In februari 2019 werd ik unaniem door een commissie gekozen als onderdeel van de Bredase Smaakmakers, een selectie van Bredase inwoners die staan voor het karakter van de stad - sindsdien mag ik me dan ook officieel ambassadeur van Breda noemen.

Actief bij

Say Nik

Rol binnen initiatief

Mijn rol binnen Say Nik is natuurlijk de rol van creatief ondernemer omdat het mijn eigen bedrijf is. Daarnaast ben ik binnen mijn eigen bedrijf actief als schrijver, door de uitgave van mijn boek en in de toekomst nog meerdere boeken. Maar ik ben ook actief als schrijver doormiddel van mijn lifestyleblog.

Naast mijn activiteiten als schrijver ben ik vooral bezig om nog actiever te worden als spreker, omdat dit mijn mogelijkheden tot het maken van sociaal duurzame impact vergroot, zeker op offline gebied. Door middel van presentaties, gastlessen of workshops ben ik helemaal in mijn element om ook offline mensen te inspireren bewuster in het leven te staan.

Vanuit welke rol

Zelfstandig ondernemer (ZZP)

Website

http://nikkipommer.nl