Michel Bruynseels

Processed with VSCO with av4 preset

Michel Bruynseels is 30 jaar oud en Account Manager Events / b2b

Thema

Voedsel en landbouw

Initiatief

Als account manager b2b/events bij Instock (waar wij dagelijks reststromen voedsel verwaarden) zorg ik dagelijks dat verschillende partijen (grote commerciƫle partijen, kleinere ondernemingen, particulieren) zich aansluiten bij onze strijd tegen voedselverspilling. Actief ga ik op zoek naar samenwerking en overtuig ik bedrijven om o.a. hun keuze voor catering, restaurant, goodie bag producten, vergaderruimtes en inspiratietours te verduurzamen en daadwerkelijk met ons impact te maken.

Doel

In de afgelopen vier jaar heeft Instock al ruim 650.000 kilo eten gered van de verspilling. Met de event/b2b afdeling draag ik daar een enorm steentje aan bij. De afgelopen tijd hebben o.a. bedrijven als Rabobank, Unilever, POSTNL, Shell, Gemeentes en overheidsinstanties steeds vaker diensten bij ons afgenomen en zo daadwerkelijk impact te maken.
De event/b2b omzet (wat weer gelijk staat aan meer kilo's eten redden en mogelijkheid tot nieuwe investeringen) is de afgelopen twee jaar, sinds aantreden, met ruim 100% toegenomen.

Actief bij

Instock Hospitality B.V. voorheen Stichting Instock

Rol binnen initiatief

Ik ben later Instock binnengerold en mijn aandeel is voornamelijk groei in omzet om zo door te kunnen blijven groeien en zo snel mogelijk de 1miljoen geredde kilo's aan te kunnen tikken op onze 'kilo redder teller'

Vanuit welke rol

Young professional

Website

https://www.instock.nl