Maria Fennis

Maria-Fennis

Maria Fennis is 32 jaar oud en CEO

Thema

Duurzame energie en energiebesparing

Initiatief

HyET Hydrogen samen met het team verder uitbouwen en transformeren tot commerciƫle organisatie die wereldwijd zijn technologie inzet binnen de waterstof infrastructuur. Waterstof moet op een bepaalde druk gebracht worden om dit op te kunnen slaan en te transporteren. Hier kunnen we de elektrochemische compressor voor gebruiken die we bij HyET Hydrogen hebben ontwikkeld. Verder zijn we ook actief in het zuiver en extraheren van waterstof allemaal op basis van een Elektrochemisch werkingsprincipe, stil, geen bewegende delen en duurzaam. Onze technologie kan ervoor zorgen dat waterstof sneller beschikbaar kan zijn in de toekomst en dus rap ingezet kan worden als brandstof/energiedrager voor een voordelige prijs.

Doel

Demonstratie projecten ingezet voor extractie van H2 uit aardgasleiding in de VS, voordelige manier van het transporteren van waterstof (in bestaande pijpleiding) en het vervolgens te comprimeren zodat het op die locatie op druk gebracht kan worden om een auto mee te tanken of om waterstof op te slaan.

Actief bij

HyET Hydrogen B.V.

Rol binnen initiatief

Samen met het HyET Team hebben we dit project binnen gehaald, en gezorgd dat het binnen afzienbare tijd gebouwd is ondanks alle covid restricties. Super goed TEAM WORK! waar ik dan ook erg trots op ben :)

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

http://www.hyethydrogen.com