Maartje Nelissen

Maartje-Nelissen1

Maartje Nelissen is 28 jaar oud en Eindbaas Commercieel/Partner

Thema

Voedsel en landbouw

Initiatief

Er is een evolutie gaande in eventcatering en The Food Line-up is aanjager van deze verandering. Getalenteerde chefs en ondernemers specialiseren zich en maken signatures dishes op innoverende & duurzame wijze en krijgen wereldwijde erkenning. The Food Line-up is leider in het selecteren en samenbrengen van de beste food en drank ondernemers uit deze dynamische food scene en brengt dit op een frisse en professionele wijze naar de zakelijke markt. Maartje is commerciële eindbaas en partner bij The Food Line-Up . Zij zorgt ervoor dat The Food Line-up de game-changer van de eventcatering blijft door nieuwe concepten te ontwikkelen én verkopen.

Doel

Mensen kennis laten maken met echt goed eten en drinken en het verhaal erachter zodat ze er meer aandacht voor hebben Door samen te werken met de beste food en drank ondernemers briljant lekker duurzaam eten in de spotlight te zetten.

In 2015 heeft The Food Line-up meer dan 100.000 gasten laten kennis maken met duurzaam eten en drinken. Door nieuwe concepten zoals de BarBar (100% ambachtelijke bieren, duurzame wijnen, lokale appelcider, zelfgemaakte limonade en kraanwater op elk event) en door innovatie op het gebied van sit-down dinners.

Actief bij

The Food Line-up

Rol binnen initiatief

Concept ontwikkeling en verkoop.

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

http://www.thefoodlineup.nl