Louise O. Fresco nomineert Ralien Bekkers

Louise O. Fresco, universiteitshoogleraar de grondslagen van duurzame ontwikkeling in internationaal perspectief Universiteit van Amsterdam: Ik nomineer graag voor opname in de DJ100 Ralien Bekkers (21) Jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling. Ik heb haar tijdens haar bachelor Future Planet Studies aan de UvA ontmoet toen ik colleges gaf.
Later maakte ik haar mee in haar hoedanigheid als jongerenvertegenwoordiger duurzaamheid naar de Verenigde Naties (namens de NJR) tijdens bijeenkomsten van het Nationaal Platform Rio+20, de netwerkorganisatie onder mijn voorzitterschap die een aantal best practices formuleerde voor vergroening van de economie, als inbreng voor de Nederlandse inbreng bij de VN-conferentie Rio+20 in 2012. Ralien was daar ook zelf bij aanwezig.
 
Haar inhoudelijke inbreng, wetenschappelijke opleiding, haar groot enthousiasme en haar passie voor een betere toekomst, haar vermogen om zich net zo makkelijk thuis te voelen in gesprekken met jongeren als in een conversatie met Ban Ki-Moon hebben haar al gebracht op de high potentials lijst van ‘duurzame’ talenten . Als jurylid mocht ze zelf de voordrachten beoordelen voor Het Duurzame Lintje 2013.
 
Ik draag haar met veel plezier voor een plek in de DJ100. De lijfspreuk van Ralien is: the future will be whatever we make it, and we’ll make it together. Daar heb ik alle vertrouwen in, mede door haar.
 
Tweet: #LouiseFresco nomineert @RalienBekkers voor #DJ100 omdat zij daar alle vertrouwen in heeft! “The future will be whatever we make it, and we’ll make it together” (aldus Ralien)