X

Ben of ken jij iemand die bezig is met duurzaamheid en 32 jaar of jonger is?

Laat ons dan weten waar jijzelf of die ander mee bezig is. Samen laten we zien dat duurzaamheid mogelijk is!
 
geef op & tip ons

Lotte Leufkens

DSC09008

Lotte Leufkens is 27 jaar oud en Founder

Thema

Sociale innovatie

Initiatief

Ik heb een startup opgezet waar bedtenten worden ontwikkeld om gehandicapte kinderen, volwassenen en ouderen overal veilig en comfortabel te kunnen laten slapen. Momenteel kunnen ze alleen op bepaalde locaties in kooien of vastgebonden slapen, en met onze oplossing kunnen ze overal heen en krijgen ze hun waardigheid snachts tijdens het slapen terug.

Doel

Ik heb dit bedrijf opgezet tijdens mijn studie, waarmee wij meerdere prijzen hebben gewonnen. Zo ben ik Student Ondernemer van Nederland gewonnen en heb ik de TEDx Amsterdam Women Startup Award gewonnen. Daarnaast hebben wij sinds medio 2017 al meer dan 200 gezinnen met gehandicapte kidneren geholpen, en kunnen we nu echt gaan vlammen sinds ik afgelopen oktober ben afgestudeerd aan mijn master werktuigbouwkunde.

Actief bij

CloudCuddle B.V.

Rol binnen initiatief

Ik heb CloudCuddle opgestart en ben vanaf begin hoofd van business development en externe communicatie geweest. Hierdoor heb ik het bedrijf veel gepitched en ben ik met tal van onze huidige klanten in direct contact geweest of zelfs bij hun thuis. Ik heb hierin mijn best gedaan te laten zien aan de buitenwereld wat een impact het product CloudCuddle maakt op de bewegingsvrijheid van mantelzorgers van gehandicapte kinderen. CloudCuddle maakt onze samenleving inclusiever en vergroot de vrijheid van deze gezinnen.

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

http://www.cloudcuddle.com