Lisa Jansen

lisajansen_kleur-89

Lisa Jansen is 26 jaar jaar oud en Eigenaar/oprichter

Thema

Bewustwording en educatie

Initiatief

Met mijn bedrijf Taarten van Jansen leer ik anderen de sterren van de vegan hemel te bakken. Ik vlog, deel recepten, host workshops, doe live baksessies, spreek, demonstreer en organiseer events. Ook bak ik voor particulieren en zakelijke klanten en schrijf ik momenteel mijn eerste bakboek. In 2017 won ik de vegan award voor beste vegan cateraar. Ik wil de wereld laten zien dat vegan eten net zo toegankelijk, lekker en indulgent kan zijn als de niet-vegan tegenhanger én ik wil dat mensen het zichzelf toestaan te genieten. Treat yourself! Je verdient het.

Als Big Vegan Sister beantwoord allerlei vragen over vegan eten en leven. Ik deel tips en recepten, spreek en organiseer events. Ook schrijf ik artikelen over zelfliefde, persoonlijke ontwikkeling en body positivity. Binnenkort komt hier een podcast bij. Als grote vegan zus hoop ik mensen op een niet veroordelende manier kennis te laten maken met veganisme. Ik benader anderen zoals ik zelf ook benaderd zou willen worden: positief, open, kwetsbaar en met een flinke dosis humor.

Al met al probeer ik mijn volgers mee te geven dat je met de kleinste middelen al een enorme verandering teweeg kunt brengen. Together we've got this!

Doel

In 2017 won ik de vegan award voor 'beste vegan cateraar', inmiddels ben ik uitgegroeid tot dé autoriteit op vegan bakgebied en breng ik later dit jaar mijn eerste bakboek uit. Ik werk samen met de leukste merken die het beste met onze planeet voor hebben, zoals Oatly, Ben&Jerry's en Original Source. Op mijn Instagram @taartenvanjansen heb ik inmiddels een engagement rate van bijna 10% (2-3% wordt gezien als goed), dat geeft wel aan dat mijn meer dan 4000 volgers super betrokken zijn bij wat ik doe. Samen vormen we een hechte, inclusieve community. Boven alles ben ik blij dat ik mensen dagelijks mag laten zien hoe gemakkelijk en lekker het kan zijn om vegan te eten, leven en bakken. De impact die ik op mijn volgers maak, krijg ik dagelijks rechtstreeks terug in privé berichten en comments onder mijn posts en niets maakt mij blijer dan dat.

Actief bij

Taarten van Jansen

Rol binnen initiatief

Ik heb dit bedrijf opgestart en sta nog steeds aan het roer. Alles wat je ziet verschijnen van Taarten van Jansen op het internet of elders, komt van mijn hand.

Vanuit welke rol

Zelfstandig ondernemer (ZZP)

Website

http://www.taartenvanjansen.com