Laury Zwart

bMOcXUlF_400x400

Laury Zwart is 30 jaar oud en Head of communication

Thema

Verduurzamen van het bedrijfsleven (MVO)

Initiatief

Laury Zwart zet zich al jaren in voor FLOOW2, maar inmiddels ook voor HeelNederlandDeelt en TilburgCirculair.nl.

FLOOW2 zorgt ervoor dat ondernemers extra geld kunnen verdienen door te bedrijfsmaterieel en diensten te delen. Gevolg hiervan is dat bespaard kan worden op grondstoffen, energie en ga zo maar door!

Laury geeft wekelijks diverse presentaties door het gehele land om de ontwikkeling naar de deeleconomie bij ondernemers en particulieren onder de aandacht te brengen.

Laury zorgt er met haar activiteiten voor dat bedrijven en consumenten efficiënter gebruik maken van wat er al is.

Doel

We hebben er voor gezorgd dat onze duurzame activiteiten uit te drukken zijn in euro's. Ieder actief bedrijf of community in 2018 behaalde een gemiddelde financiële waarde van € 2.235 per gebruiker. Voor FLOOW2 Healthcare (ziekenhuizen en care organisaties) was deze gemiddelde waarde per actieve gebruiker € 3.052.

Het is mooi om te zien dat bedrijven circulair gaan ondernemen omdat duurzaam niet meer ophoudt bij de eerste 4 letters, namelijk duur. Duurzaam ondernemen is tegenwoordig ook goed voor de portemonnee.

Zie ook: https://www.floow2.com/nieuws-detail/~/items/delen-is-big-business-financiele-resultaten-van-nederlandse-koplopers.html?category=

Actief bij

FLOOW2

Rol binnen initiatief

Laury is vanaf het aller eerste moment actief voor FLOOW2, mede-oprichter van HeelNederlandDeelt en TilburgCirculair. Laury geeft wekelijks diverse presentaties door het gehele land om de ontwikkeling naar de deeleconomie bij ondernemers en particulieren onder de aandacht te brengen.

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

https://www.floow2.com