Zíj gingen je voor: laat je inspireren!

Misschien twijfel je nog of je je moet aanmelden voor de DJ100. Nergens voor nodig, dat weten we zeker! Toch snappen we dat je misschien nog niet helemaal overtuigd bent. Daarom hebben we even wat inspirerende verhalen van vorige verkiezingen voor je verzameld, om al je onzekerheden weg te nemen!

Een deelname aan de DJ100 geeft een positieve impact aan jouw initiatief. Zo heeft Ruud Zandvliet, in de lijst van 2013 en oprichter van Taxi Electric, flink uit kunnen breiden: “We begonnen als een elektrisch taxibedrijf, maar zijn nu uitgegroeid tot een sociale onderneming. Voor ons betekent succesvol zijn dat we positief scoren op duurzaamheid én sociale impact.”

Ook Natascha Kooiman, oprichter van duurzame food-startup Smaackmakers en een jonge koploper uit de lijst van 2014 is enthousiast over de verkiezing: “Met de DJ100 bewijzen we dat verduurzaming absoluut mogelijk is. Samen komen we verder, als een beweging van jonge mensen die niet meer te stoppen is”. Alexander Nijdam van de Solar Bell kan dit alleen maar beamen: “De DJ100 heeft mij geholpen aan waardevolle contacten en een uitgebreid netwerk”. Hij kon dankzij de DJ100 onder andere samenwerkingen opzetten met Maarten de Jong van Oneplanetcrowd en Bart de Vries van Eco-logisch.

Wil jij ook samenwerkingen opzetten en je impact vergroten? Twijfel dan niet langer en geef je gewoon op voor de verkiezing. De jury kiest de honderd duurzaamste jonge koplopers van Nederland en wie weet sta jij daar straks wel tussen!