Joost Reedijk

joostwebsite

Joost Reedijk is 26 jaar oud en Co-founder

Thema

Duurzame energie en energiebesparing

Initiatief

Ik heb samen met mijn studiegenoot en vriend Erik de duurzame start-up 'Dura Design B.V.' opgericht.

Dura Design - The future of home improvement. Zo noemen wij het.
Wij zijn van mening dat iedereen toegang moet hebben tot een veilige, gezonde en efficiënte woning. Het toegankelijk maken van het verduurzamen van bestaande woningen met behulp van energiebesparende maatregelen en de nieuwste smart domotica oplossingen is dan ook ons doel.

Wij helpen de consument op een persoonlijke manier en ontzorgen hen over het hele traject: van advies tot nazorg: 1) inventarisatie 2)advies 3) uitvoering 4)nazorg. Zo wordt het voor consumenten makkelijker en logisch om te investeren in hun woning. Deze betaald zich immers terug door verbeterend comfort, lagere energiekosten en een veiligere woning.

Logisch toch?

Doel

Tot nu toe hebben wij een aantal families kunnen helpen met energiebesparende maatregelen van ±100.000 . We hebben bijvoorbeeld een oud-bankgebouw in Almere gerenoveerd tot een duurzame woon- en werkplek. Het gebouw is van Energielabel D naar Energielabel A gerenoveerd. Momenteel zijn we bezig met opdrachten voor 2019 en hebben al 5-10 grote projecten op de planning staan om voor consumenten een slimme en duurzame woning te creëren.

Actief bij

Dura Design B.V.

Rol binnen initiatief

Ik heb het bedrijf opgezet samen met Erik en ben verantwoordelijk voor marketing & sales. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor klanten en PR en zorg voor een succesvolle leadgeneratie.

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

https://www.duradesign.nl/