Jill Paat

Jill Paat is 27 jaar oud en Community Manager

Thema

Duurzame consumptie en productie

Initiatief

Als Community Manager bij Instock houd ik me iedere dag bezig met de marketing en communicatie van de organisatie. Waar ik enerzijds continu naar creatieve manieren zoek om gasten naar de restaurants toe te trekken, zet ik me anderzijds altijd in voor het verspreiden van onze missie, namelijk: voedselverspilling tegengaan! Het stukje bewustwording creëren is hier een groot onderdeel van, waardoor we natuurlijk hopen dat we samen met de mensen thuis én de vele 'Circular Chefs' zoveel mogelijk impact kunnen maken.

Doel

Sinds ik werkzaam ben bij Instock heb ik al een paar hele mooie mijlpalen mogen meemaken. Zo hadden we afgelopen zomer een grote tomatenreddingsactie die het hele land heeft weten te bereiken. Ook tikten we de vijfhonderdduizendste geredde kilo aan die we samen met de Burgemeesters van Den Haag en Utrecht mochten vieren én we brachten ons tweede kookboek Circular Chefs uit. Op dit moment ben ik ontzettend druk met de lancering van de Rescue Room. Dit is een initiatief dat we samen met Kromkommer en Too Good To Go hebben opgezet. De Rescue Room is een escape room waar het doel niet ligt bij het ontsnappen, maar bij het redden van zoveel mogelijk eten. Onwijs leuk om hier vanaf het begin bij betrokken te zijn!

Actief bij

Instock

Rol binnen initiatief

Hoewel ik Instock niet heb opgezet, voel ik me wel enorm verantwoordelijk als, zoals we onszelf noemen, Instockie. We hebben echter allemaal hetzelfde doel: samen met onze community eten van de verspilling redden! Sinds begin dit jaar zijn we zelfstandig, waardoor we nu verder gaan als stichting én BV. Dit betekent dat er veel meer ruimte is voor groei en ontwikkeling. Ik heb ontzettend veel zin om hier aan bij te dragen en kan niet wachten om aan de slag te gaan met alle projecten die nog komen gaan.

Vanuit welke rol

Young professional

Website

http://www.instock.nl