Jermain van der Graaf

jermainlinkedin

Jermain van der Graaf is 24 jaar oud en Founder

Thema

Duurzame consumptie en productie

Initiatief

Rebottled is een onderneming die van lege wijnflessen drinkglazen maakt. Hiermee gaan we het energie-intensieve proces van glas maken en het omsmelten van recycled glas tegen. We recyclen niet, we upcylen! Onze glazen worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het Leger des Heils in Utrecht Op deze werkplek werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en leren de noodzakelijke skills om weer toe treden in de arbeidsmarkt. Rebottled creƫrt value op People, Profit en Planet.

Doel

Sinds februari loopt deze onderneming officieel op deze sociale werkplek en hebben in deze twee maanden 9 arbeidsplekken gerealiseerd. We verwachten dat dit aan het van dit jaar is opgelopen tot minimaal 20 deelnemers. In 2017 hebben we tot nu toe sales gegenereerd van 1500 euro en verwachten dit boekjaar af te sluiten met een omzet van 15000 euro.

Actief bij

Rebottled

Rol binnen initiatief

Ik heb het idee bedacht en ben vanaf begin af aan fanatiek aan de slag geweest dit bedrijf vorm te geven. We groeien verschrikkelijk snel en het is best stressvol, maar ook heel leerzaam. Al snel kreeg ik een goed team om me heen en nu ga ik er officieel in door en heb ik me vandaag ingeschreven bij de KvK.

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

http://www.rebottled.nl