Hugo Ward

21432952_10213893382354377_7402622932587041133_n

Hugo Ward is 27 jaar oud en Co-founder

Thema

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Initiatief

Ik ben mede-oprichter van de duurzame start-up Groene Bouwhekken. Dit is een duurzaam alternatief voor normale bouwhekken. Met de Groene Bouwhekken 'vergroenen' wij de bouwplaats én maken een sociale impact. In de productie en in het onderhoud creëren wij werk/opleidingsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Daarnaast zet ik mij actief in voor vluchtelingen, zowel nationaal als internationaal van praktisch 'handen uit de mouwen' tot aan beleidsmatig.

Doel

De Groene Bouwhekken verhuren we aan aannemers en gemeenten. Van Amsterdam tot Rotterdam, Delft, Leiden en Utrecht. Verder zijn we op festivals, bruiloften en congressen te vinden.

Op het gebied van vluchtelingenwerk ben ik zelf meerdere keren naar vluchtelingenkampen gegaan in Griekenland, Servië, Calais en Duinkerke. Daarnaast heb ik een festival georganiseerd om 'nieuwe Utrechters' en 'locals' met elkaar kennis te laten maken en ben ik bestuurslid van de stichting 'Human Aid in Greece', waarmee we over heel Europa projecten ondersteunen om de leefbaarheid van vluchtelingen te verbeteren.

Actief bij

Groene Bouwhekken & Human Aid in Greece

Rol binnen initiatief

Groene Bouwhekken: als mede-oprichter ben ik betrokken geweest bij alle denkbare stappen van een start-up.

Human Aid in Greece: het doorontwikkelen van het merk, aandragen en beoordelen van projecten en strategisch mee denken hoe we de organisatie kunnen laten groeien.

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

http://www.groenebouwhekken.nl