Holly Syrett

image003

Holly Syrett is 30 jaar oud en Fashion Agent, Project Manager

Thema

Bewustwording en educatie

Initiatief

Ik heb mijn eigen bedrijf opgericht, GW "Gone Wrong" Agency. Met dat bedrijf realiseer ik projecten over de breedte van de modeketen die bijdragen aan vernieuwing en verduurzaming zelfstandig en in opdracht van klanten.

Doel

Ik werk sinds februari 2016 in opdracht van de Sustainable Apparel Coalition (dat 40% van alle kleding dat wereldwijd wordt verkocht vertegenwoordigd) aan transparantie over duurzaamheid en sociaal impact.

Ook werk ik sinds maart 2016 in opdracht van FashionCouncilNL en realiseer ik een 'Fashion & Health' platform dat een gezonde werkomgeving voor modellen waarborgt.

Als Global Shaper (World Economic Forum) span ik mij in om de internationale Shapers community te activeren rondom mode, duurzaamheid en vernieuwing.

Daarnaast vertegenwoordig ik vier mode-ontwerpers die zich onderscheiden vanuit duurzaamheid en innovatie: Martijn van Strien (PostCouture Collective), Natalie de Koning (Pulp Fabrics), Zyanya Keizer en Julia Bocanet.

Actief bij

GW Agency

Rol binnen initiatief

Ik heb in 2015 GW Agency opgezet en werk als projectmanager voor de genoemde clienten. Middels mijn diverse klanten en opdrachten weet ik impact te realiseren over de breedte van de modeketen.

Vanuit welke rol

Zelfstandig ondernemer (ZZP)

Website

http://www.gw-agency.org