Hermien Buis

Hermien

Hermien Buis is 28 jaar oud en Oprichter

Thema

Bewustwording en educatie

Initiatief

Hermien Buis heeft de blog Kouwe Kleren opgezet om haar lezers te informeren over fair fashion, duurzame keuzes & tweedehands kleding. Op haar blog vind je alles over welke merken je wel kunt aanschaffen als je een goede keuze wilt maken voor de aarde, mens en dier. Ook inspireert ze je om eens kritisch naar je eigen kledingkast te kijken, welke items heb je nu echt nodig? En welke kleding draag je eigenlijk nooit?

Doel

Hermien heeft al met verschillende online webshops samengewerkt, heeft hiernaast meerdere lezingen gegeven over duurzaamheid bij bedrijven en bibliotheken en inspireert met haar website en Instagram pagina vele mensen die op zoek zijn naar informatie over duurzame mode.

Actief bij

Kouwe Kleren

Rol binnen initiatief

Hermien bereikt met haar blog KouweKleren vele lezers in Nederland en via haar Instagram pagina lezers van over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in fair fashion en duurzame mode. Ze is haar blog gestart om haar eigen zoektocht hierin te beschrijven en als lezer wordt je helemaal in de proces meegenomen. Hermien leert je dat je creatiever kunt zijn met je eigen kledingkast, maar ook hoe je duurzame aankopen doet.

Vanuit welke rol

Young professional

Website

http://kouwekleren.nl