Esmee Tanis

Esmee-Tanis

Esmee Tanis is 22 jaar oud en Voorzitter & manager operations

Thema

Bewustwording en educatie

Initiatief

Esmee was vorig jaar zeer actief als Operations manager van de Erasmus Sustainability Hub & voorzitter Rotterdamse Klimaattafel Consumptie en heeft dat ontzettend goed gedaan. Als manager van de Erasmus Sustainability Hub (ESH) heeft ze een groot bereik gekregen onder de studenten. De ESH is enorm gegroeid en staat stevig in zijn schoenen, op een centrale plek in de campus van de Erasmus Universiteit.
Samen met de wethouder duurzaamheid van Rotterdam heeft ze intensief gewerkt aan het Rotterdamse klimaatakkoord. Het was heel bijzoner om een studente ZO dicht bij de beleidsmakers te hebben op dit gebied. Aan de klimaattafel zijn prachtige intiatieven bereikt en pilots afgesproken.

Doel

Esmee heeft zich als student van de Erasmus Universiteit de afgelopen 2 jaar ingezet voor meer bewustzijn rondom duurzaamheid binnen de universiteit en in Rotterdam.

Actief bij

Rotterdamse Klimaattafel Consumptie & Erasmus Sustainability Hub

Rol binnen initiatief

Esmee is verbindend, ambitieus, doortastend en heel erg leuk om mee samen te werken. Ze heeft op 2 vlakken tegelijk het verschil gemaakt en dat verdient een plek in de DJ100!

Vanuit welke rol

Student