Dé kans om de DJ100 van 2014 te ontmoeten!

Op 14 november viert de Duurzame Jonge 100 een geslaagde zoektocht en de lancering van de DJ100 van 2014 in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. We geven deze avond het woord aan de jonge generatie en beloven je dat je van je stoel zult vallen van verwondering over de bevlogenheid en impact van de jonge koplopers. Natuurlijk is er ook ruim de gelegenheid om alle aanwezigen te ontmoeten, te genieten van live muziek en samen een drankje te drinken.
 
Mis het niet!
 
DJ100 initiatiefneemster Anne Walraven trapt om 20u af met het waarom van de DJ100, de rol van de jonge generatie en trends die zij heeft verzameld tijdens haar FutureFuel reizen. Linda Vermaat (Professional Rebel én DJ100 2013) verzorgt een live talkshow, waarin zij haar gasten aan de tand voelt over duurzame kwesties. Uiteraard richten we uitgebreid de spotlights op de DJ100 van 2014 en geven we het woord aan de jury van dit jaar.
 
Duurzame koplopers die we deze avond sowieso verwelkomen zijn Wouter van Dieren (directeur van het Instituut voor Milieu- en Systeemanalyse (IMSA), Harm Reitsma (oprichter van de Windcentrale) en Katja Schuurman (Return to Sender). Namens de DJ100 genomineerden van 2014 zijn o.a. Pauline van Dongen (modeontwerpster, o.a. zonneceljurk), Willa Stoutenbeek (PR en Marketing voor duurzame mode merken) en Carlien Helmink (Studio JUX) van de partij. De avond is samengesteld rondom drie centrale thema’s:
 
· Fashion
· Bewustwording & Educatie
· Energie
 
Florian Wolff, singer/songwriter én DJ100 van 2013, neemt het muzikale gedeelte voor zijn rekening.
 
Wil je graag bij deze avond aanwezig zijn? Meld je aan via de website van Pakhuis de Zwijger. Toegang is gratis.