Blije Zonneboeren met dak

#DJ100 teamwerk: Groen(t)e energie

Ze hebben elkaar vorig jaar tijdens de eerste DJ100 lancering kort gesproken, en het contact daarna via mail opgevolgd. Vervolgens zijn alle plannen uitgewerkt: eerst een intentie uitgesproken, en dit vervolgens omgezet in actie. Duurzame Jonge 100 mannen Krispijn (Bio Romeo) en Sven en Matthijs (ZonnepanelenDelen) zijn de samenwerking aan gegaan!
 
Groen(t)e energie
In dit project oogst Krispijn (h)eerlijke groente én groene energie. Krispijn en zijn collega-telers van Bio Romeo, werkzaam in de Noordoostpolder, stellen hun schuurdaken beschikbaar voor zonnepanelen. Consumenten en bedrijven die investeren in zonnepanelen op zijn schuurdak verdienen rendement in de vorm van tegoedbonnen voor biologische groente en fruit. Zijn organisatie Bio Romeo werkt samen met het crowdfundingplatform ZonnepanelenDelen.
 
De aftrap van het Groen(t)e Energie Project vond afgelopen vrijdag plaats. Wil je meer weten? Voor een persoonlijke toelichting van Krispijn, bekijk dit filmpje. Alle informatie is terug te lezen op de campagne pagina van ZonnepanelenDelen.

 
 

Ben jij ook via het Duurzame Jonge 100 netwerk een samenwerking aangegaan? Laat het ons weten via info@dj100.nl en wie weet staat jouw project volgende keer in de spotlight.