persoverzicht

“De Duurzame Jonge 100 is veel meer dan duurzaam”

20 juni 2017

De (sociale) media is het niet ontgaan dat de lijst met de 100 duurzaamste jonge koplopers van Nederland zijn gelanceerd. Trots is wat overheerst in de berichten die voorbij komen.

 

De Trouw start de dag van de lancering met een artikel waarin ze twee kersverse DJ100’ers uitlichten en een interview hebben met de projectmanager van de DJ100: “In de vijf jaar dat de lijst bestaat zijn de initiatieven steeds groter geworden. En er valt geld mee te verdienen”. Dezelfde dag nog quote de Trouw in een ander artikel “Het is prachtig te zien hoe de DJ100 vervreemding voorbij is. Als je de verhalen leest van de jongeren die op de lijst staan, dan valt op dat het plezier dat zij in hun werk hebben op véél meer gebaseerd is dan alleen op duurzaamheid.” Volgens Universiteit Utrecht is het instituut een kweekvijver voor jonge duurzame koplopers.

 

Volop op social media
Ook op social media stromen de berichten voorbij. Zo laat Maurits Groen via Twitter weten dat hij “blij en trots” is dat zijn compagnon een plekje heeft in de lijst met duurzame koplopers en op Facebook plaatst PostNL dat ze trots zijn op hun medewerker, die als young professional in de lijst staat. Benieuwd naar alle berichten? Bekijk en volg de DJ100 op Twitter!