Dirk van Gemert

DvG

Dirk van Gemert is 30 jaar oud en Head of event

Thema

Duurzame energie en energiebesparing

Initiatief

Dirk van Gemert is sinds 1 april 2020 de nieuwe Head of Event van het duurzame innovatie-event Building Holland. Dirk is al sinds het begin van zijn carrière gepassioneerd actieve promotor van duurzaamheid in de bouw en vastgoed. Eerst als medewerker van kennisplatform Duurzaam Gebouwd en vanaf 2016 voor Building Holland. Na de verkoop van dit evenement aan het internationale concern Easyfairs heeft Dirk zijn kans gegrepen en krijgt hij op zijn 30e de kans dit geweldige event met een duurzame missie te leiden. Hoe belangrijk is dit!!! De leeftijdsgenoten van Dirk zijn de professionals die het verschil gaan maken in het heden en de toekomst van deze sector. Naast een duurzame bouw en vastgoedsector draagt Dirk tevens bij aan het verduurzamen van de event-sector door het goede voorbeeld te geven met een duurzaam beursconcept en hiermee anderen bij Easyfairs en externe organisatoren te inspireren. Kortom: Dirk maakt nu en in de toekomst een enorme impact.

Doel

Meer dan 15.000 bezoekers, 30.000 nieuwsbriefabonnees, 250 partners, 150 sprekers uit de bouw en vastgoed worden door Dirk en zijn team geïnspireerd en geactiveerd tot duurzaam bouwen!

Actief bij

Building Holland

Rol binnen initiatief

Van een event met 5.000 bezoekers in 2016 is het event uitgegroeid in 2020 tot het toonaangevende event over duurzaam bouwen in Nederland met meer dan 15.000 bezoekers per jaar!

Vanuit welke rol

Young professional

Website

https://www.buildingholland.nl