Dewi van de Waeter

Social-Media

Dewi van de Waeter is 27 jaar oud en Founder

Thema

Duurzame consumptie en productie

Initiatief

Ik heb een natuurlijke verzorgingslijn opgezet: lekkerineenpotje. Ik wil de cosmeticawereld op zijn kop zetten door duidelijke taal op het etiket te gebruiken, zodat iedereen weet wat hij of zij smeert. Daarnaast zijn alle ingredi├źnten die we gebruiken eetbaar en veganistisch. Goed voor mens, dier en planeet dus. Met beslagkommen en rozenblaadjes maken we ook alles met de hand in Utrecht.

Doel

Wat begon aan mijn keukentafel is nu ingeruild voor een mooi kantoor aan huis. Ik heb naast mijn webwinkel zo'n 35 verkooppunten van mijn lijn door Nederland. Ook geven wij workshops door heel Nederland om anderen te leren over natuurlijke cosmetica.

Actief bij

lekkerineenpotje

Rol binnen initiatief

Ik ben lekkerineenpotje gestart vanaf mijn keukentafel en heb inmiddels 5 freelancers en een stagiaire die meehelpen.

Vanuit welke rol

Zelfstandig ondernemer (ZZP)

Website

http://www.lekkerineenpotje.nl