Dennis & Anton Teeuw

Dennis & Anton Teeuw

Dennis & Anton Teeuw is 26 jaar oud en Co-Founder

Thema

Design technologie en innovatie

Initiatief

We ontwerpen en creeeren met Planq interieurs en omgevingen gemaakt van afvalstromen. Denk hierbij aan collecties stoelen gemaakt van het afvaltextiel van de klant. Zoals de oude spijkerbroeken van tommy hilfiger, pakken van de abn-amro bank maar ook tafels van oude gymzaalvloeren. Hiermee willen wij mensen inspireren en laten zien wat je ook met afval kan. Ook geven wij veel lezingen hierover.

Doel

We hebben ondertussen een mooi portfolio opgebouwd met grote klanten waarbij hun afvalstromen hoogwaardig zijn teruggekomen in de werkomgevingen, denk aan klanten als h&m, klm, abn-amro bank, triodos bank, asn bank, tommy hilfiger, mcgregor, KetelOne en Pon. Ondertussen zijn wij nu ook bezig om ditzelfde concept op te zetten in colombia door daar lokaal ook krinlopen sluitend te krijgen.

Actief bij

Designstudio Planq

Rol binnen initiatief

Dennis verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van duurzame materialen en hoogwaardige producten, het ontwerp en projectmanagement. Naast het ontwerpen en ontwikkelen van circulaire materiaal toepassingen draagt Anton bij aan de doorgroei en bedrijfsvoering van de onderneming.

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

http://www.planqproducts.com