02020141 DJ100 Social Post V1-0

De zoektocht van 2020 is van start!

De zoektocht naar de Duurzame Jonge 100 van 2020 is begonnen! Zeker in deze tijd willen we jonge mensen met een duurzaam initiatief een boost geven. Daarmee blijven we duurzaamheid onder de aandacht brengen. Je kunt daarom vanaf vandaag jezelf of en anderen weer opgeven. Samen laten we zien dat duurzaamheid mogelijk is!
 

Geef jezelf op

Ben jij een jonge ondernemer, young professional of student die bezig is met duurzaamheid en 32 jaar of jonger? Deel dan jouw verhaal met ons door jezelf op te geven vóór 15 mei via dj100.nl. Samen laten we zien dat duurzaamheid mogelijk is. Als DJ100’er word je onderdeel van een actief netwerk met een kickstart aan mogelijkheden om jouw verhaal verder onder de aandacht te brengen.
 


Tip ons over anderen

Ken je anderen die volop bezig zijn met duurzaamheid en een plekje in de lijst van 2020 verdienen, maar die zelf te verlegen of bescheiden zijn om zich op te geven?
Geen probleem, tip ons over hen, en wij nemen contact met ze op.
 


Vakjury

Een vakjury kiest uit alle aanmeldingen de 100 meest inspirerende jonge koplopers. De jury bestaat uit tien spraakmakende personen op het gebied van duurzaamheid, waarbij een verdeling is gemaakt van jong en ervaren talent, met dit jaar o.a. Mark van Baal (oprichter Follow This), Arnoud van Vliet (MVO Manager Zeeman), Saskia Mulder (Meest Positieve Nederlander én duurzaamheidstrainer, The Social Reporter) en Natascha Kooiman (oprichter Smaackmakers). We stellen de vakjury graag aan je voor!
 
Al een keer in de lijst gestaan? Geen probleem, de jury kiest elk jaar weer de meest inspirerende personen van dat jaar.