02018091-DJ100-gif-banner

De zoektocht van 2018 is van start

De zoektocht naar de Duurzame Jonge 100 van 2018 is begonnen! Ook dit jaar kan jij jezelf en anderen weer opgeven. Samen laten we zien dat duurzaamheid mogelijk is!

Geef jezelf op

Ben jij een jonge ondernemer, young professional of student die bezig is met duurzaamheid en 32 jaar of jonger? Deel dan jouw verhaal met ons door jezelf op te geven vóór 25 april via dj100.nl. Samen laten we zien dat duurzaamheid mogelijk is. Als DJ100’er word je onderdeel van een actief netwerk met een kickstart aan mogelijkheden om jouw verhaal verder te vertellen.


Tip ons over anderen

Ken je anderen die volop bezig zijn met duurzaamheid en een plekje in de lijst van 2018 verdienen, maar die zelf te verlegen of bescheiden zijn om zich op te geven?
Geen probleem, tip ons over hen, en wij nemen contact met ze op.


Vakjury

Een vakjury kiest uit alle aanmeldingen de 100 meest inspirerende jonge koplopers. De jury bestaat uit tien spraakmakende personen op het gebied van duurzaamheid, met o.a. Ruud Koornstra (Energiecommissaris), Maria van der Heijden (directeur MVO Nederland), Chantal Engelen (oprichter Kromkommer) en Jelle Derckx (blogger Growthinkers). We stellen de vakjury graag aan je voor!

 
Al een keer in de lijst gestaan? Geen probleem, de jury kiest elk jaar weer de meest inspirerende personen van dat jaar.