De zoektocht van 2016 is van start

Ben jij ook een initiatiefnemer met impact en wil jij de mogelijkheden voor jouw initiatief vergroten? Meld je dan nu aan! Heb je bijvoorbeeld een duurzame start-up, je werkgever verrast met een innovatief project of heb je een toffe beweging opgezet? En wil je meer mogelijkheden voor jou en je initiatief om nog meer impact te maken? Aanmelden voor de 2016 editie kan tot en met 18 maart.
 
De DJ100 is meer dan een lijst met honderd inspirerende duurzame koplopers. Het is een statement, met een kickstart aan mogelijkheden en een unieke kans om samen de impact op een nieuwe wereld te vergroten. Iedereen tot en met 32 jaar kan zich aanmelden om mee te doen aan de verkiezing, óók als je al eens in de DJ100 hebt gestaan.
 
Onder andere Aart van Veller, oprichter van Vandebron, Jop van de Graaf, medeoprichter van SLA en Jesse Klaver van GroenLinks gingen je voor. Zij hadden allemaal op hun eigen manier een positieve impact op de toekomst, die zij sinds hun deelname alleen maar meer aan het waarmaken zijn. Ook Chokri Mousaoui van Eternal Sun, Chantal Engelen van Kromkommer, Faranak Mirjalili van Bannou en Lennard Duijvestein van landgoed Roggebotstaete hebben in de lijst gestaan als voorbeeld van de nieuwe generatie en zijn nog steeds iedere dag enthousiast met hun initiatief bezig.