De DJ100: Ready for take off!

De DJ100, een zoektocht naar de 100 jonge mensen met de meest baanbrekende/innovatieve/inspirerende initiatieven, ideeën en start-ups op het gebied van duurzaamheid in Nederland.

 

Wat begon als een wild idee naar aanleiding van de Trouw Duurzame 100 eind 2012, ontstaan via Twitter; is nu een concreet plan geworden waarvan we eindelijk op de vooravond van lancering staan. De DJ100 is een aanvulling op de Trouw Duurzame 100, opgezet naar de tijdsgeest van onze generatie die de duurzame beweging moet weerspiegelen vanuit de jonge generatie in Nederland.

 

Vanaf september 2013 kunnen in een periode van zes weken jonge mensen (de maximum leeftijd is 32) zich opgeven voor de DJ100. Met uiteindelijk op 15 november de bekendmaking van de DJ100 op een spetterend eindevenement! Samen met een team aan ambassadeurs (duurzame jonge mensen die als een rolmodel kunnen fungeren met hun duurzame activiteiten) zijn we dan ook vast van plan hier een groot succes van te gaan maken!

 

Deze 100 jongen mensen zijn een afspiegeling van de nieuwe Generatie Groen, misschien wel de generatie die Nederland uit de financiële crisis gaat halen. Met duurzame initiatieven, gericht op een duurzame toekomst.

 

Volg ons op Twitter, like ons op Facebook en kijk regelmatig even op DJ100.nl voor de laatste updates.

 

Namens het DJ100 team, tot snel!

 

Ps: Heb je ideeën, feedback of andere suggesties, dan kun je ons een e-mail sturen naar info@dj100.nl.