Charlotte Zum Vörding Sive Vörding

Charlysplatter

Charlotte Zum Vörding Sive Vörding is 29 jaar oud en Eigenaar

Thema

Bewustwording en educatie

Initiatief

Charly's All is Fair biedt duurzame voeding die past binnen een bewust voedingspatroon, zonder ook maar iets in te leveren op de smaak. Charly's zijn heerlijke delicatessen waar je op elk moment van de dag van kan genieten; op toast of op de boterham, in je pasta of salade, of 's avonds heerlijk bij de borrel.

Charly's is vrij van zuivel, waardoor de footprint vele malen lager is dan bij kaas, en daarmee ook erg geschikt voor mensen met een gevoeligheid voor lactose. Bij ons vind je ook geen e-nummers, geur-, kleur- of smaakstoffen. Alles is puur natuur en vol goede voedingsstoffen; al onze producten zijn namelijk op basis van gezonde en lekkere noten en zaden, in plaats van goedkope vulmiddelen. Wij werken met Biologische en Fairtrade cashews uit Benin, waar de organisatie van boeren voor onderwijs, gezondheidszorg en kinderopvang zorgt. Op die manier wordt er werk gecreëerd in de regio en hier in Nederland bij de verdere verwerking. Zo maakt Charly's impact op alle gebieden: dier, mens en milieu!

Doel

Charlotte is een voorvechter van (h)eerlijke plantaardige voeding voor iedereen. Zij bracht dit in 2018 oa hier onder de aandacht:
- Pitch: 5th Organic Processing Conference, AH product Pitch
- Verkoop: Ekoplaza/Udea, Bidfood
- TV/Radio: BinnensteBuiten op NPO2, De Nieuwste Lekkerbek op NPO1, en bij Hemmen op BNR Nieuwsradio
- Aanwezigheid: Speciality & Fine Food Fair in Olympia London, ACT duurzaamheidsfestival van ASN Bank.
- Prijzen en nominaties: Food100-lijst, Smart Sustainable Sisley Award, FavorFlav Food Top 100, Vegan Awards

Actief bij

Charly's All is Fair

Rol binnen initiatief

Charlotte is de founder van Charly's All is Fair

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

https://www.charlysallisfair.nl