Charlotte Zum Vörde Sive Vörding

Charlys-portret

Charlotte Zum Vörde Sive Vörding is 27 jaar oud en Eigenaresse van Charly's All is Fair

Thema

Duurzame consumptie en productie

Initiatief

Voor Charly's All is Fair heb ik nieuwe smaken Charly's ontwikkelt, welke nu ook gecertificeerd biologisch zijn, en allen handgemaakt worden. De ingrediënten die we gebruiken zijn volledig plantaardig, waardoor het vele malen duurzamer is dan dierlijke kazen.
Met mijn bedrijf bezoek ik beurzen, markten, maar ook winkels om te zorgen dat de plantaardige biologische duurzame Charly's door heen Nederland verkrijgbaar zijn. Met elke verkoop maken we het verschil. De Charly's zijn ook nog eens vrij van gluten, lactose, suiker, soja en actieve gist.

Doel

We hebben al meer dan 10.000 mensen kennis laten maken met de Charly's op beurzen zoals VeggieWorld en VegFest, maar ook in winkels zoals Organic Food for You, Madal Bal, Veggie4U. Tevens organiseer ik regelmatig een Von Du avond in verschillende steden zoals Den Haag en Amsterdam, binnenkort komen daar ook Leiden en Breda bij. Zo worden steeds meer mensen geintroduceerd aan een plantaardig alternatief wat ontzettend lekker is. Want eerlijk is eerlijk, het verhaal moet goed zijn, maar de smaak is het allerbelangrijkst.

Actief bij

Eigen bedrijf Charly's All is Fair

Rol binnen initiatief

Ik heb Charly's All is Fair opgezet, de smaken Charly's ontwikkeld en doe alle marketing en acquisitie. Sinds vorig jaar wordt ik geholpen met de productie en verkoop door mijn broer Ralph.

Vanuit welke rol

Zelfstandig ondernemer (ZZP)

Website

http://www.charlysallisfair.nl