Charlotte Zum Vörde Sive Vörding

Bonnita-Postma-14

Charlotte Zum Vörde Sive Vörding is 30 jaar oud en Founder

Thema

Duurzame consumptie en productie

Initiatief

Charly's All is Fair maakt Biologische & Fair trade vegan kaas van cashewstukjes die anders niet vermarkt kunnen worden, van een boerencoöperatie in Burkina Faso.
Hiernaast ondersteunt eigenaresse Charlotte Zum Vörde Sive Vörding sinds eind vorig jaar kleine en startende ondernemers met hun bedrijfsplannen door middel van coaching. Juist start-ups en kleine ondernemers hebben weinig budget voor ondersteuning, terwijl zij dit het hardst nodig hebben. Dit is de reden dat Charlotte deze groep is gaan helpen door lage tarieven te hanteren en echt te helpen. Naast haar kennis op gebied van ontwikkeling, kostprijsberekeningen, marketing en meer, zet ze ook haar netwerk in om beginnende ondernemers te helpen.
Tevens inspireert ze grotere bedrijven zoals zuivel bedrijven om samen met Charly's All is Fair de mogelijkheden te onderzoeken naar plantaardige alternatieven.

Doel

Charlotte startte Charly's All is Fair al in 2013, sindsdien heeft zij veel mensen kunnen inspireren tot meer plantaardig eten. In 2019 eindigde haar samenwerking met haar voormalige producent abrupt en dat motiveerde haar om andere ondernemers te gaan helpen. Ondertussen is ze nieuwe samenwerkingen gestart met producenten en zullen haar producten in week 20 weer in de schappen liggen bij Udea, Ekoplaza, Biofresh, Bidfood en meer.
Niet alleen krijgen haar klanten de geliefde Charly's producten terug, ze krijgen nu ook meer volume voor een lagere prijs EN een deel van de producten komen nu in glazenverpakkingen.
Een echte duurzame doorzetter dus.

Actief bij

Charly's All is Fair

Rol binnen initiatief

Charlotte Zum Vörde Sive Vörding is de founder en eigenaresse van Charly's All is Fair, de drijvende kracht achter en voor het bedrijf.

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

http://www.charlysallisfair.nl