Chanel Trapman

Chanel_MUMSTER_landapenders-1

Chanel Trapman is 25 jaar oud en Oprichter

Thema

Bewustwording en educatie

Initiatief

Met mijn platform MUMSTER ben ik al jaren op zoek naar allerlei soorten duurzame kledinginitiatieven en breng ik deze niet alleen in verbinding met de consument maar ook met elkaar, zodat we elkaar kunnen blijven inspireren tot het maken van positieve impact in de kledingindustrie. Dit doe ik onder andere door het maken van films, geven van lezingen en het organiseren van evenementen. Ook ben ik betrokken bij veel verschillende startende projecten om te helpen op het gebied van marketing, PR & Branding.

Doel

Met mijn platform MUMSTER heb ik al veel mensen met elkaar in verbinding gebracht door mooie projecten. Zo heb ik vele blogs en reportages gemaakt onder andere in samenwerking met de Dutch Sustainable Fashionweek, Soul Salon en het Fair Fashion Festival.

Onlangs publiceerde ik de documentaire 'The Positive Chain of Change' om de pioniers in de duurzame kledingindustrie een stem te geven en iedereen te laten zien dat de kracht van verbinding sleutel is tot positieve verandering.

Ook ben ik betrokken geweest bij het opzetten van The Impact Shop in Amsterdam, een kledingwinkel met duurzame initiatieven.

Daarnaast geef ik veel lezingen en paneltalks. Zo heb ik onder andere gesproken op het Fair Fashion Festival, De Modefabriek, Soul Salon, Faktory Infini, UVA Green Office en We Make M-Ode.

Actief bij

MUMSTER

Rol binnen initiatief

De onlangs gepubliceerde documentaire 'The Positive Chain of Change' is hetgeen waar ik het meeste trots op ben en belichaamt precies waar ik voor sta.

https://fashionunited.nl/nieuws/cultuur/documentaire-over-duurzame-mode-het-is-een-kettingreactie/2019012441169

Vanuit welke rol

Zelfstandig ondernemer (ZZP)

Website

https://www.mumster.nl/