Bonne Goedhart

0

Bonne Goedhart is 25 jaar oud en Project Manager

Thema

Verduurzamen van het bedrijfsleven (MVO)

Initiatief

Bonne Goedhart is Project Manager bij Smart Freight Centre (SFC) in Amsterdam. SFC is een global NGO die multinationals helpt met de verduurzaming van hun logistieke bedrijfsprocessen.

Bonne beheert een netwerk, Smart Truck Fleet Management, die zich richt op het verduurzamen van wegtransport op een mondiaal niveau. Doormiddel van case studies, best practices, events en trainingen proberen zij transport managers te helpen bij hun dagelijkse activiteiten. Dit is vooral nodig in landen waar er nog veel halen valt op gebeid van duurzame transport, zoals bijvoorbeeld China.

Hij houdt zich vooral bezig met het inventariseren van bestaande materialen op mondiaal niveau en contact te leggen met deze organisaties. Ieder jaar organiseert SFC de Smart Truck Fleet Management Council, dit is een vergadering in Amsterdam waarbij vooraanstaande globale initiatieven op het gebied van duurzame wegtransport aanwezig zijn om kennis uit te wisselen.

SFC werkt dus op zowel abstract niveau door strategisch na te denken over de sector als op praktisch niveau door 'hands-on' trainingen te geven aan wegvervoerders die voor grote multinationals rijden in China.

Doel

Opzetten van een global network, weten wat er gebeurd op grote schaal, netwerken en natuurlijk wegvervoerders helpen met het besparen van CO2.

Actief bij

Stichting Smart Freight Centre

Rol binnen initiatief

Project Manager en verantwoordelijk voor de implementatie

Vanuit welke rol

Young professional

Website

http://www.smartfreightcentre.org/stfm/what-is-stfm