Aanmelden van a tot z

We proberen om jouw aanmelding zo makkelijk en snel mogelijk te laten verlopen, zodat jij snel van je weekend kunt genieten en wij er een inspirerend verhaal bij hebben. Dit jaar is het aanmeldformulier dus een beetje aangepast. Daarnaast kun je je vanaf dit jaar ook aanmelden als je al eens eerder in de lijst hebt gestaan en je impact hebt vergroot.

Bij het aanmelden draait het om jouw initiatief en de impact die jij hebt op een duurzamere wereld. Het is dus het moment om je initiatief te laten shinen! Een initiatief kan een beweging, startup of project zijn dat je zelf of binnen jouw organisatie hebt opgezet. We willen vooral weten wat je al hebt bereikt – en natuurlijk wat je doel is.

Wil je jezelf liever op de achtergrond plaatsen? No problem! Alles wat we van je nodig hebben is een toffe foto en je naam. Yes, that’s it. We zijn vooral op zoek naar inspirerende verhalen en innovatieve ideeën van de jonge generatie. Kun jij je daarin vinden? Begin dan je weekend goed en meld je aan! Heb je tijdens het invullen van het formulier nog vragen? Stuur ons dan gerust een berichtje.